Mentale coaching bij Stress en Burn-out

Om jouw (werk)plezier, talenten en capaciteiten optimaal te (blijven) benutten bied ik met mentale coaching sessies om vanuit je vrije zelf keuzes te maken wat goed is voor jou! Dat is wat ik ieder mens gun: werken en leven vanuit VRIJ denken, VRIJ voelen en VRIJ doen.

Werken vanuit 4 fasen

Doorbraakcoaching is een diepgaande mentale coaching en educatie met een specifiek doel: doorbraak in VRIJ denken, VRIJ voelen en VRIJ doen.

Als mentale doorbraakcoach werk ik samen met jou in 4 fasen:

Fase 1  Bewustwording

Je doorloopt een proces waarin je bewust wordt van bepaalde patronen en de invloed die dit op jouw gedrag heeft en de gevolgen hiervan. Gedrag waarvan je meestal denk: had ik dit niet anders kunnen doen, maar het lukt je maar niet om dit te veranderen.

Fase 2  Contact met je vrije zelf

Je word je bewust van een systeem dat invloed heeft op jouw VRIJ denken, VRIJ voelen en VRIJ doen. De mate van bewustheid bepaald de verandering in jouw zelfbeeld en wereldvisie. Je maakt bewust verbinding met jezelf.

Fase 3  Zelf kiezen, je leven sturen en manifesteren

Je leert bewust voor je zelf te kiezen en te sturen hoe jij VRIJ kan denken, je VRIJ mag voelen en VRIJ kan doen. Het word je duidelijk dat alles een keuze is en hoe jij je persoonlijk ontwikkelt en belemmerende overtuigingen los kan laten.

Fase 4  Leven vanuit vrijheid

Je verankert en verdiept alle nieuw tools, waardoor er een blijvende verandering plaatsvindt naar een next level: Echt voor jezelf kunnen en mogen kiezen vanuit VRIJ denken, VRIJ voelen en VRIJ doen.

Wat levert het jou op?

Een duurzame verandering om in je leven (stress)klachten te voorkomen of juist los te laten. Je komt meer in je kracht te staan, waardoor je met plezier en met positieve energie van je leven kan genieten. Mogelijk zeg je dan in jouw leven eens ‘ja’, terwijl je eigenlijk altijd ‘nee’ zei (of juist andersom). En kies je niet meer vanuit angst voor afwijzing of het gevoel dat je het niet waard bent, maar vanuit een nieuw verlangen. De vier fasen zijn erop gericht dat je bepaalde gedachten, gevoels- en gedragspatronen leert herkennen. Het is de bedoeling dat je in beweging komt en bereid bent om een duurzame verandering aan te gaan.

Duur programma doorbraakcoaching

De coaching bestaat uit individuele gesprekken tussen medewerker en coach. Om een volledige transformatie te bewerkstelligen bestaat dit proces uit vier gesprekken van 2,5 uur. Doorbraakcoaching start altijd eerst met een vrijblijvend intakegesprek. In principe vindt er om de twee á drie weken een coachsessie plaats. Tussentijds vindt er een evaluatiemoment en aan het eind van het programma een eindrapportage. Vier en tien weken na het laatste coachgesprek zijn er een contactmoment met de medewerker om zijn/haar doorbraak te monitoren.

Het tarief voor mentale doorbraakcoaching is afhankelijk of deze particulier wordt betaald of via een werkgever wordt vergoed.

Plezier in je werk

Lees meer

Stress en Burn-out

Lees meer

Workshops & Training

Lees meer

Mijn werkpleziercoach

Lees meer
© Copyright 2017 - Mijnwerkpleziercoach.nl | kvk: 68137915