Mijn Werkpleziercoach, Bianca

Ik ben Bianca van Dalen, de drijvende kracht achter Mijn Werkpleziercoach. Ik ben geboren in Den Haag (1964), getrouwd met mijn liefdevolle partner en moeder van een prachtige zoon. Ik zie iedere dag als een kans om vanuit mijn hart met veel plezier mijzelf te blijven ontwikkelen tot de beste versie van mijzelf.

Ik heb zelf ondervonden dat het een uitdaging is om iedere dag met plezier mijn werk en leven in te richten. In de rollen als moeder, partner, werknemer, vriendin, dochter en student was het lastig om iedereen tevreden te houden, waarbij ik de aandacht en vrije tijd voor mezelf wegcijferde. Mijn energie nam langzaam steeds meer af.

Ik had het gevoel dat ik niet erg productief was en toch was ik ‘s-avonds doodmoe.  Dit proces ging heel geleidelijk. Vrienden, familie en betrokken collega’s vroegen soms voorzichtig hoe het met mij ging. Helaas herkende ik hun bezorgdheid niet en dacht na een zomervakantie voldoende energie te hebben opgedaan. De vermoeidheid kwam al snel terug. Na een bezoek aan de huisarts stelde hij in 2015 de diagnose burn-out vast met daarbij gerelateerde burn-out klachten.

Mijn wereld stortte in, alle emoties kwamen eruit, ik was totaal uitgeput. Mijn leidinggevende heeft mij doorgestuurd naar Unlimited People, een organisatie die gespecialiseerd is in holistische wijze van coachen op mentaal, emotioneel en fysiek niveau. Tijdens een (doorbraak)coachtraject bij Unlimited People leerde ik veel over mezelf. Ik leerde hoe ik mij bewust werd van bepaalde blokkades en mijzelf daarvan vrij kon maken. Het gaf mij vertrouwen en energie om essentiële keuzes te maken in mijn werk en leven.

Zo is Mijn Werkpleziercoach ontstaan. De juiste stap naar meer plezier in je werk! Met deze positieve ervaring wil ik mijn  plezier in je werk en doorbraakcoaching  graag overbrengen op anderen. Het maakt mij blij als ik mensen bewust zie worden van wat ze zelf belangrijk vinden in het leven. Door ze te coachen op hun  mentale- en emotionele ontwikkeling  zie ik ze persoonlijk groeien. Ze krijgen meer energie en staan weer met plezier in het leven!

Plezier in je werk

Lees meer

Stress en Burn-out

Lees meer

Workshops & Training

Lees meer

Mijn werkpleziercoach

Lees meer

Dank je wel, Bianca, om mij te laten beseffen wat ik allemaal in mijn mars heb. Door heel lang niet te hebben gesolliciteerd, was ik wat onzeker over de expertises die ik bezit, maar jij wist die feilloos en op praktische wijze in kaart te brengen door mijn werk te analyseren en ook de nevenwerkzaamheden daarbij te betrekken. In mijn cv heb ik daardoor mijn expertises goed naar voren kunnen halen. Ook het oefenen van gesprekken en jouw tips daarbij vond ik zinvol. Door mij “het vuur aan de schenen te leggen”, weet ik mij nu beter te profileren.
Ik heb veel meer zelfvertrouwen gekregen en ga de uitdaging om te solliciteren met goede moed aan.

Vrouw, 47 jaar
© Copyright 2017 - Mijnwerkpleziercoach.nl | kvk: 68137915